Cautare

16308 de rezultate pentru "cat la suta au" (3.99 secunde)
O parte din nominalizarile democrate stabilite in cadrul respectivei sedinte au fost prezentate, in premiera de altfel, in cotidianul "Replica”.
Mai multi directori executivi si adjunctii lor de la institutiile descentralizate din Dolj au fost destituiti vineri prin ordine ministeriale, ca urmare a intrarii in vigoare a ordonantei ce va rade toata sefimea din fruntea autoritatilor subordonate guvernului.
la sediul Fortei Democrate Constanta, principala a facut referire la "modul dezastros” in care Autoritatea Rutiera Romana, Agentia Constanta se preocupa de operatorii de transport public din judet.
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
Premierul Calin Popescu Tariceanu, mai precis decizia acestuia de a renunta la demisie, a surescitat discutii aprinse. ... Democratii nu au fost deloc incantati de hotararea primului ministru, care le-a incurcat socotelile anticipatelor, la fel de „deranjat” a reactionat si presedintele Traian Basescu.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
Episcopul reformat de Piatra Craiului, T´´okés László, candidat independent la Parlamentul Europei, s-a adresat presedintelui acestui for, Hans-Gert Pöttering, pentru a-i solicita "monitorizarea severa" a alegerilor europarlamentare care vor avea loc pe 25 noiembrie.
Viata la tara nu e lapte si miere. ... Doar pentru unii, caci restul raman sa dea cu sapa sau sa astepte ca, din cand in cand, cineva sa le dea un ajutor, fie el cat de mic.
Povestea cu medicul de la Iasi, Ciuhodaru, a creat o foarte multa enervare si a mai creat si un semn de intrebare si vi-l spun direct:
Ceea ce inseamna, nici mai mult, nici mai putin, ca, ignorand cu desavarsire vointa cetatenilor care au dat un mandat primarilor, consilierilor si presedintilor consiliilor judetene, strict limitat la 4 ani, prin asumarea raspunderii, regimul, in mod artificial, le prelungeste statutul.
Sorin Rosca Stanescu) Este un pariu la scara intregii natiuni. ... Ei au ajuns in situatia in care e greu de presupus ca mai pot coexista.
Jumatate din producatorii doljeni risca sa nu poata comercializa lapte pe piata la anul din cauza normelor UE, care ii obliga sa obtina o cota de piata. Cine vinde fara cota plateste 27,8 euro pentru suta de litri de lapte comercializata.
Poti lucra atât pentru piata locala, cât si pentru export.
Din experienta anilor trecuti intelegem ca orice majorare de taxe, fie ea cat de mica, duce inevitabil la sporirea pietei subterane. De-a lungul anilor industria bauturilor alcoolice si nealcoolice s-a confruntat cel mai mult cu productia la negru, sau altfel spus, cu cea a bauturilor neaccizate.
Constructorii au impus deja reguli in acest sens, printr-o hotarare a consiliului local, norme care nu sunt insa respectate. ... Santiere deschise, moloz si deseuri depozitate la voia intamplarii, nori de praf si mazga in urma utilajelor, gropi si trotuare blocate, aceasta este o imagine intalnita frecvent in Craiova.
Daca in 2008, pierderile au fost asa de mari, va dati seama cat de mari sunt acum. De aceea, se si vorbeste despre taieri de salarii la Realitatea de 50% (de 80% pentru cei cu salarii de peste 5.000 de euro).
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
Chiar asa, auzi la ei: ... Adica ei sunt misionari si el e seful, iar noi burumburezii hlizind la margelute? Sau ei sunt geimsibonzi in misiune, trimisi sa dea na-na la baieteii care nu fac cuminti la olita?
Iata un Top 11 al celor mai importanti factori in Google SEO ranking, conform listei intocmite de Nick Stamoulis, expert SEO la Brick Marketing. ... Realitatea este ca vechimea domeniului dumneavoastra ajuta la cresterea increderii. ... Atentie la vecini.
Cum au ajuns romanii sa manance de trei ori mai mult decat media normala Cand e prea multa, sarea in bucate nu mai e nepretuita, ci daunatoare. ... 30 la suta din cantitatea de sare pe o care o mancam zilnic nici nu o vedem.
google-analytics.com